www.guzziproject.nl
 
 

copyright © information

 
   
       

 

Project caféracer
   

Klik op de kleine foto's voor een vergroting.

Klik hier voor een nog grotere afbeelding van het schema

 

 

 

 

 

click on banner to visit the site

klik op logo voor de website.

 

 

 

 

07-02-2008

 

Ik heb verschillende onderdelen van een nieuw verflaagje voorzien. De kleppendeksels heb ik gespoten met hitte bestendige verf. Deze een uurtje laten drogen en vervolgens een uurtje in de oven op 160 graden. Verder heb ik voor teller een nieuw steuntje gemaakt. Dit steuntje zit vast op de punten waar normaal het stuur zit bevestigd. Zie foto. Voor het kilometerteller gedeelte heb ik een nieuwe kabel besteld. Deze kabel kan rechtstreek op de versnellingsbak worden gemonteerd. Hij vervangt het magneetje wat je normaal op het wiel moet monteren.

 


09-02-2008

Dit weekend ben ik druk in de weer geweest met het aanpassen van het schema. Een heel gepuzzel om dit netjes op papier te krijgen. Zoals je op de foto kunt zien heb ik de Acewell verwerkt in het schema. Verder heb ik de voorvork gemonteerd en de bedrading van de schakelaars op het stuur korter gemaakt. Hiervoor heb ik de schakelaars uitelkaar gehaald en de bedrading opnieuw vast gesoldeerd.

 


14-02-2008

Vandaag de kabelboom aangepast voor de Acewell. Ik heb de stekkers hiervan in de kabelboom opgenomen. Deze zitten nu ook onder de tank. De set wordt geleverd met kant en klare stekkers waarbij je de bedrading moet solderen en met krimpkous moet afschermen. Ik heb het anders gedaan. Om te verkomen dat ik allerlei kleuren draad in de kabelboom krijg heb ik de stekkers uit elkaar gehaald en de juiste draden rechtstreeks in de stekker gesoldeerd. Vervolgens spanning er op en het werkt.

 

Klik hier voor het vervolg op de volgende pagina >>

 

 

Pagina's

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20