www.guzziproject.nl
 
 

copyright © information

 
   
       

 

Project caféracer
   

Klik op de kleine foto's voor een vergroting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oude spruitstuk

Aangepaste nieuwe spruitstukken

gemonteerd op de cilinderkop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

06-03-2009

De afgelopen dagen heb ik het subframe voor het zitje geverfd en ben ik bezig geweest met het bekleden van het kussentje aangezien de kat het nodig vond om haar nagels er in te zetten zodat er stukjes uit het schuim misten. Ik plak hiervoor skai op het kussentje. Dit valt nog niet mee. Vooral het een beetje netjes om de hoeken heen te trekken zonder al teveel plooien is erg lastig. Het kleine kussentje is nog niet klaar maar ik kon niet na laten het zitje alvast te monteren. Verder heb ik de bedrading voor de verlichting enz. aangepast. Alles werkt nu weer.

 

Binnenkort ga ik de inlaat spruitstukken die een tijdje geleden via Ebay had gekocht monteren. Deze zijn van hard plastic en worden normaal ook geleverd bij het stangen stelsel voor het synchroon bedienen van de carburateurs. Ze moeten alleen nog aangepast worden. Er moet nog een aansluiting gemaakt worden voor de vacuüm vervroeging van de digiplex ontsteking.

 

 

 

 

14-03-2009

Ik heb vandaag de inlaat spruitstukken aan gepast. De aansluiting van de vacuüm vervroeging is nu klaar. Toen ik de originele spruitstukken er af had kon ik meten hoe groot het gaatje moest worden. Hiervoor heb ik in een M5 boutje een gaatje moeten boren van 1 mm. Deze heb ik vervolgens in het messing buisje geschroefd. Vervolgens een gaatje boren in de plastic spruitstukken draad er in tappen en klaar was het. Een eenvoudig klusje. De carburateur trilt nu niet meer zo als voorheen met de rubberen verbinding aan het spruitstuk.

 

 

 

Klik hier voor het vervolg op de volgende pagina >>

 

Pagina's

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20