www.guzziproject.nl
 
 

copyright © information

 
   
       

 

Project caféracer
   

 

Klik op de kleine foto's voor een vergroting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19-04-2007

Solo seat aangeschaft. Ik moet deze alleen nog aanpassen. Ik wil van de zijkanten, tot achter de bevestingspunten van de schokbreker, er iets af halen. Verder moet er bekleding en een frame  voor gemaakt worden en wil ik bekijken of de accu er onder kan worden geplaatst.

Hieronder de link naar de webshop waar ik het zitje heb gekocht.

  http://www.ricambiweiss.de/
  Linkje naar mijn zitje  

Onder diverse info / technische info kun je nog meer intressante links vinden.


 


27-05-2007

Het frame en de bevestigingspunten voor het zitje zijn inmiddels klaar. Ik heb er toch voor gekozen om de accu onder de versnellingsbak te plaatsen. Heb hiervoor via Ebay al een nieuwe RVS accubak gekocht voor weing geld. Het zitje zelf heb ik ook aangepast zodat de driehoek in het frame zichtbaar blijft. Nu nog mooi strak maken en dan spuiten.


07-09-2007

Op vehikel en Ebay weer de nodige dingen aangeschaft. Zoals achterlicht, startmotor, gelaccu, uitlaatdempers, filters enz.

Ik heb een nieuw frame voor het zitje gemaakt aangezien ik er toch weer voor heb gekozen om de accu onder het zitje te plaatsen. Reden hiervoor is, dat de uitlaat bochten die ik had er zo onder konden worden geplaats zonder veel aanpassingen. De accubak heb ik nu dus over. Tzt ga ik die weer verkopen.

Steun in frame gemaakt voor de gelaccu. De accu past nu precies onder het frame van het zitje.

Voor de dempers heb ik de uitlaatbochten aangepast en steunen gemaakt.

Zitje aangepast mbt rem/achterlicht.

Verder ben ik nog in twijfel om er een monoshock van te maken. deze aanpassing vind ik erg  mooi maar is niet zo eenvoudig. Zal er nog eens goed over nadenken.

 

Klik hier voor het vervolg op de volgende pagina >>

Pagina's

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20