www.guzziproject.nl
 
 

copyright © information

 
   
       

 

Project caféracer
   

 

Klik op de kleine foto's voor een vergroting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10-10-2007

Op de motormarkt in Hardenberg heb ik nog een aantal dingetjes aangeschaft zoals een Tarrozi rem/schakel set. Hiervoor een steun voor de remcilinder afkomstig van de donor motor gemaakt op het frame. Voor de schakelzijde heb ik de bestaande mechaniek aangepast.

Nog een aantal aanpassingen aan het frame zoals de stuur aanslag en een steuntje voor het potje van de carterontluchting. Hiervoor moet ik ook nog iets voor bedenken. Deze wil ik ook onder de tank plaatsen. Als dit gedaan is kan het frame enz. naar de poedercoater.

Website van Tarrozi

  http://www.tarozzipaolo.it/  

Onder diverse info / technische info kun je nog meer intressante links vinden.30-10-2007

Vandaag ben ik druk geweest om een potje te maken voor de carter onluchting. Hiervoor heb ik een rechthoekig stuk koker gebruikt. De zijkanten hiervan heb ik dichtgelast. Aan de onderzijde heb ik de aansluitngen gemaakt van buisjes die een eindje in de koker zijn geschoven. Verder heeft het potje een open verbinding naar buiten waarop een filtertje zit. Zie de foto's.

 

Hieronder een linkje naar de bouwtekening en info over carterontluchting.

Hits
 

Info & Bouwtekening van mijn carter ontluchtingspotje

Onder diverse info / technische info kun je nog meer intressante links vinden.


 

Verder nog een steuntje aan het frame gelast voor de rem verdeler. Ik behoud in eerste instantie het integraal remsysteem. In een later stadium kan ik altijd nog overgaan naar een gescheiden voor en achterrem.

 

Klik hier voor het vervolg op de volgende pagina >> 

 

Pagina's

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20