www.guzziproject.nl
 
 

copyright © information

 
   

webpage counter

Klik op de foto's voor een vergroting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historie mijn moto guzzi V7 Special 

Bouwjaar van de motor is 1970.  In 1997 is de motor vanuit Italie naar Nederland gekomen. De motor was toen rood. Waarschijnlijk gespoten met een spuitbus want de rode verf zat overal. De vorige eigenaar heeft hem toen gekocht bij HMI in Wildervank. Daar is ook het blok gereviseerd. De vorige eigenaar heeft er daarna nog rond de duizend kilometer mee gereden en vervolgens de motor helemaal uit elkaar gehaald. Diverse onderdelen zijn toen gecoat maar de motor is niet meer in elkaar gezet. Nu na acht jaar heb ik de motor gekocht (het is m'n eerste motor) en vervolgens weer opgebouwd.

Veel plezier met de rapportage.


De ontvangst van de diverse onderdelen.

De motorfiets was 7 jaar geleden uit elkaar gehaald en was er een start gemaakt met het weer "opbouwen". Het frame was bijvoorbeeld al gepoeder coat en zaten er nieuwe uitlaten bij. Verder zat alles door elkaar verpakt in diverse doosjes. Als eerste heb ik alles gesorteerd en gekeken wat er eventueel miste. Het enigste wat ontbrak was het stuur. Deze was door de vorige eigenaar op een andere motor gezet.  Een BMW !


 

Hieronder nog twee foto's onlangs nog gekregen van de vorige eigenaar. Zoals hij hem heeft gekocht en tijdens de demontage. Zoals je kunt zien zat de rode verf overal.

 

Kijk voor het vervolg op de volgende pagina hier >>

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18